Zo werkt de Belgische politiek

De Belgische politiek is behoorlijk ingewikkeld. Hoe bewaart u het overzicht? Journaliste Liesbeth Van Impe geeft uitleg en beantwoordt uw vragen in de bibliotheek Viswater, Tongerlostraat 2 te Berendrecht op donderdag 13 juni om 20.30 uur. 
Wie zijn de belangrijkste politieke spelers en waarom nemen ze een bepaald standpunt in? Welke belangen staan er echt op het spel? En wat gebeurt er achter de schermen?

Als politiek verslaggeefster volgt Liesbeth Van Impe al jaren de gebeurtenissen in de Wetstraat. In haar functie als hoofdredacteur van Het Nieuwsblad volgt ze de Vlaamse, Belgische en internationale politiek op de voet. Ze wordt regelmatig uitgenodigd om politieke duiding te geven op radio en televisie. Liesbeth Van Impe is dus de ideale gids om u door het politieke landschap van België te leiden.

Inkom 6 euro vvk/8 euro aan de kassa – https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be