Stichting GP Adrie van der Poel Hoogerheide organiseert voor de 2e keer het event  “Uniek Sporten, fietsen met je idool”

Op vrijdag 7 juni, organiseert de Stichting GP Adrie van der Poel Hoogerheide voor de 2e keer het side event  “Uniek Sporten, fietsen met je idool”. Dit event voor mensen met een beperking vindt plaats op en rond het wielercollege te Ossendrecht, O.L.Vr. ter Duinenlaan 202 te Ossendrecht.

Naast de alom bekende oud wielrenners binnen het comité, zullen dit jaar Koos Moerenhout, Michael Boogerd, Thalita de Jong,  Monique van Ree en Inge van der Heijden (wereldkampioen cyclo-cross bij de U23 dames) acte de présence geven.

Het programma voor deze dag is als volgt:
– 12.00 uur start uitreiken deelnemerspakketten (wielershirt en rugnummers)
– Tussen 12.30 en 13.15 uur fotosessie  met de bekende wielerrenners
– 13.15 uur start 1e activiteit
– 15.30 uur optreden Marijn van Geel
– 16.00 uur apotheose, finale wedstrijd op de rollen
– 16.15 uur gezamenlijke pasta party
– ca. 17.00 uur einde programma.