Opendeurweekend Bijenteeltmuseum

Het Bijenteeltmuseum en de Biegilde van Kalmthout slaan de handen in elkaar om je te laten kennismaken met het leven van de bij en taak van de imker. Je kan het museum gratis bezoeken en ervaren gidsen staan klaar om je vragen te beantwoorden. Er zijn ook een aantal bijzondere activiteiten dat weekend: een demonstratie waswafels gieten, een knutselactiviteit voor de jongste bezoekertjes en wie wil, kan eens een imkerspak passen,… Op zondag worden er bovendien honingwafels gebakken. Elke bezoeker krijgt een zakje bloemenzaadjes om te zaaien in eigen tuin.

Openingsuren: Zaterdag 1 juni, van 13 tot 17 uur – Zondag 2 juni, van 11 tot 17 uur

Info: bijenteeltmuseum@kalmthout.be , 03 666 61 01

Adres: Bijenteeltmuseum Kalmthout, Putsesteenweg 131, 2920 Kalmthout