Academiefestival te Ekeren

Op zaterdag 25 mei openen we het festival met een Soirée Classique. De strijkorkesten en het symfonisch ensemble onder leiding van Luc Anthonis brengen dan een feestelijk programma. Die avond overhandigen we ook het eerste exemplaar van het boek “Academie Ekeren 1942-2017, uit de archieven: 75 jaar kunstonderwijs” aan Paul Verstraeten, oud-leraar en gewezen waarnemend directeur en aan enkele andere prominenten.

Op zondag 26 mei verandert de site van Academie Ekeren in een écht festival terrein, met optredens van onze afdelingen woord, klassiek, jazz pop rock, oude muziek en een tentoonstelling van onze beeldafdeling. Het festival start om 11u en eindigt om 18u. Een unieke gelegenheid om alle facetten van het rijke academieleven te leren kennen.

Academiefestival, Ferdinand Pauwelsstraat 102 te Ekeren