Voka zegt #dankuwel

Patrick Aertsen, sales- en marketingmanager en rechts Dirk Bulteel, directeur Belangenbehartiging Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland delen samen met het team de bedankjes uit bij BASF Antwerpen.

De karavaan stopte ook bij de firma Aertssen te Stabroek

In de nasleep van ‘Vlaanderens mooiste’ organiseert Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen van 23 tot 26 april zijn eigen Ronde van Vlaanderen om de medewerkers in onze ondernemingen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

Op dinsdag 23 april stopte de karavaan onder meer bij BASF Antwerpen. Een Voka-truck stopte aan het bedrijfsrestaurant van het bedrijf om daar de medewerkers te voorzien van een wafel of een appel en een leuk bedankingskaartje. ‘Elke dag gaan 3 miljoen medewerkers ervoor en maken ze onze economie sterk. Samen met deze flandriens zorgen onze ondernemingen voor welvaart en nieuwe jobs. Dat verdient een #dankjewel’, zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

De karavaan trok ook nog naar het Centraal Station in Antwerpen en Berchem Station. Deze week staan nog meer stops op het programma. ‘Bij bedrijven die zich hiervoor inschreven, gaan teams rond op de werkvloer om een bedankje af te geven aan de medewerkers. Andere bedrijven krijgen dan weer een Dankjewel-box aan het onthaal’, zegt Luc Luwel. De Voka-teams zal je deze week ook kunnen tegenkomen in het straatbeeld om zo nog eens 50.000 medewerkers van een bedankje te voorzien. Daarnaast wordt www.dank-je-wel.be gelanceerd, waarop Voka nog eens uitlegt waarom we #dankjewel zeggen.

‘De reden voor deze actie is om onze bedrijven en hun medewerkers te bedanken voor het indrukwekkende parcours dat zij samen hebben gereden de afgelopen jaren. Een koers win je tenslotte enkel in ploeg. Zo kwamen er sinds eind 2014 niet minder dan 146.000 jobs bij. We rekenen ook de komende jaren op deze flandriens. Want er komen grote uitdagingen op ons af. Denk maar aan de krapte op de arbeidsmarkt of de vergrijzing. Maar als we er samen voor gaan kunnen we tot oplossingen komen, om het ook de komende jaren vooruit te doen gaan’, besluit Luc Luwel.