Overleden Xavier Van Even – Putte/Kapellen

Xavier Van Even, echtgenoot van Nard Cremers, overleed in GZA St.-Augustinus te Wilrijk op 6 april 2019. Hij werd geboren te Turnhout op 21 december 1928 en was op rust gesteld Adjudant bij de Luchtmacht.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 13 april 2019 om 10 uur in de St.-Dionysiuskerk, Vincent Mercierplein te Putte-Kapellen.  Aansluitend volgt de asverspreiding op de begraafplaats te Putte-Stabroek. Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9.40 uur in de kerk.  Rouwadres : Familie Xavier Van Even, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen. www.janketelaars.be

Een reactie

 • Davids Martin

  Beste echtgenote en familie Van Even,
  Gelieve hierbij onze blijken van oprechte deelneming te willen vinden.
  Hij was een toffe collega in Xanten waar we veel plezier mee hadden.
  Moge veel goede moed en sterkte jullie allen bijstaan in deze moeilijke
  periode.
  Met vriendelijke groeten,
  Martin Davids en familie
  Hengelhoefstraat,102, 3600 GENK. (Limburg)
  Adj op rust , in Xanten van 1976 tot einde.