Elia organiseert infomarkt voor afbraak 150kV-lijn Zandvliet-Oorderen

Elia plant dit voorjaar te starten met de afbraak van de 150kV-hoogspanningslijn tussen de onderstations Zandvliet en Oorderen. Deze hoogspanningslijn volgt het traject langs de A12 en doorkruist het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo en de gemeente Stabroek.

Om de omwonenden zo goed mogelijk te informeren, organiseert Elia op 3 april 2019 een infomarkt die doorlopend te bezoeken is van 17u tot 19u30 in Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te 2040 Antwerpen.

Tijdens deze infomarkt zijn de projectverantwoordelijken aanwezig om meer informatie te geven over het doel en de timing van de werkzaamheden. 

In het najaar van 2018 startte Elia reeds met de afbraak van de 150kV-lijn tussen de onderstations Lillo en Oorderen. Die werken zijn momenteel nog steeds lopende. Voor meer informatie kan je terecht op http://www.elia.be/nl/projecten/netprojecten/brabo