Verwelkom een nieuw familielid, word gastgezin

Verwelkom een nieuw familielid, wordt gastgezin. Spreekt dit jou aan? Dan ben je wat wij zoeken.
Wij, dat is AFS, een uitwisselingsorganisatie voor studenten van over de hele wereld.
Door hun verblijf in een gastgezin gedurende maximaal 1 schooljaar krijgen deze studenten de kans om ons land, cultuur, taal, school, vrienden, eetgewoontes e.a. optimaal te leren kennen.
Alle studenten volgen het 5e of 6e jaar middelbaar onderwijs op een school in de omgeving en maken tijdelijk onderdeel uit van jouw gezin. Of je nu jong of iets minder jong bent, wel of geen kinderen hebt, met of zonder partner, dat speelt allemaal geen rol. Het belangrijkste is dat je je hart en huis openstelt voor iemand met een totaal andere achtergrond en cultuur om er samen een boeiende periode van te maken. Een extra slaapplaats is het enige noodzakelijke.

Of wil jouw zoon of dochter zelf misschien graag een jaartje onderwijs in het buitenland volgen? Ook dat kan met AFS, wereldwijd zijn er volop keuzemogelijkheden.
Graag meer weten? Aarzel dan niet en contacteer May Van Dyck: may.van.dyck@outlook.com / +32 495 65 50 33 of Petra UijtdeHaag: pamuijt1@gmail.com/ +32 479 01 65 43. Bekijk zeker ook al eens onze website www.afsvlaanderen.be