Brett Keuppens koning 2019 bij Ware Gans Lillo

Het was weer een hoogdag in Lillo.  22 ruiters van de Ware Gans  verzamelden rond 12 uur in Lillo. Daar bood uittredend koning Dennis Aendekerk in de tent een receptie aan. Vervolgens ging het in stoet naar de yachtclub om van daar  tegen 15 uur naar het Kazerneplein te trekken. Dit jaar galoppeerden de ruiters in betere weersomstandigheden onder de galg dan vorig jaar, toen de thermometer -3° c aanduidde!

Het was iets na vijf uur toen Brett Keuppens in Lillo de kop van de gans sleurde. Tien minuutjes eerder wist Theo Reynaerts de kop uit het net te plukken. Nog twee ruiters waagden hun kans maar het was Brett die voor de eerste keer koning van de Ware Gans Lillo werd.

Brett is de zoon van Frans Keuppens, ondervoorzitter van de Ware Gans. Frans werd al 4 keer koning. Nu  komt er dus weer een ganzenkopje in de familie bij. Brett is 28 jaar en werkt bij Total.  Brett en zijn vrouw  ElienPauwels, verpleegster bij de Ware Gans,  wonen in de Molensteeg in Stabroek.  In september wordt Brett voor de eerste keer papa.  Brett reed voor de eerste keer de gans in Lillo in 2010.

Koning 2019 Brett werd nog uitvoerig gevierd in de feesttent!   Misschien brengt Brett de keizerskroon naar Lillo!

 

 

2 reacties

  • Franky Huybrechts

    Hij gaat zijn vader achterna of voorbij. Gefeliciteerd Brett. En kijk de mama en papa eens glunderen met een zoon als koning. Allemaal gefeliciteerd

  • Proficiat aan de koning!
    De zoon gaat de vader nog ferm naar de kroon steken al is de prestatie van Frans moeilijk te evenaren!