Danny Deckers: De haven, mijn wereld

Jacques Vandermeiren en Danny Deckers

In zijn beroepsleven was ‘havenheld’ Danny Deckers actief in diverse geledingen van de Antwerpse haven. De laatste jaren werd hij haast dagelijks ingezet door het Antwerps Havenbedrijf. Koningen, presidenten, eerste ministers en CEO’s leerden via Danny Port of Antwerp kennen: de machtige haven van de Metropool, de economische motor van Vlaanderen, die elke dag werk biedt aan meer dan 150.000 personen.
De haven, mijn wereld is het ultieme boek over de Antwerpse haven. Doorspekt met unieke getuigenissen, meer dan duizend foto’s van toen en nu, interessante wetenswaardigheden en soms hilarische verhalen.

Het werd donderdag 14 maart voorgesteld in het Havenhuis. Sprekers waren Nathalie Van Impe, communicatievrouw van de haven, Jacques Vandermeiren, Ceo van het Haven bedrijf, Annemie Reyntjens van de uitgeverij Sigmatau, Bert van Dijk, voorzitter van Mercy Ships en de schrijver zelf.

Info: Luc Corremans: 0496 86 84 51.