Kelly Vanheuverswyn geeft Lillo derde horecazaak

Lillo – Vanaf zondag telt Lillo geen twee, maar drie cafés. Kelly Vanheuverswyn opent dan voor het grote publiek het derde café in Scheldedorp Lillo. Vrijdag 1 maart om 18u is er een openingsreceptie.
Ooit telde Lillo veel cafés. Nu zijn er nog amper twee over : In de 7 Saeligheden en Het Pleintje. Daar komt nu nummer drie bij : Lauwke van ’t Licht.
“Even twijfelden we of we de naam al dan niet zouden veranderen. Na rijp overleg vonden we het beter om de ‘historische’ naam te blijven gebruiken. In Lillo is dat een sterke merknaam en het is een directe link naar ons dorp”, zegt Kelly Vanheuverswyn.
Enkele jaren geleden ontvluchtte Kelly en haar gezin de drukte van de Abtsdreef in Stabroek. “Bijna dag en nacht was er lawaaihinder. Het drukke verkeer zat daar voor veel tussen. Ook ’s nachts was er veel herrie. Auto’s die midden de nacht nog vlug geld kwamen halen uit de bankmuur en ondertussen hun autoradio’s heel luid lieten loeien was schering en inslag. Hier in Lillo genieten nog dagelijks van de rust.”
Ondertussen liet ze haar job voor wat ze was en legde zich toe op de heropening van Lauwke van ’t Licht. “Woensdag en zaterdag zijn onze sluitingsdagen. Dus vanaf nu zondag 3 maart is iedereen welkom. We zijn een eetcafé, dus op zondag komen ontbijten kan, maar even inschrijven is de boodschap”, geeft Kelly nog mee.

Info : www.lauwkevantlicht.be