Lutgarde Pauwels wint 500 euro bij eindejaarsactie Putse Middenstand

Lutgarde Pauwels toont trots de cheques die ze gewonnen heeft

Dinsdagavond 15 januari had bij Brildesign in de Puttestraat de prijsuitreiking plaats van de eindejaarsactie van de Putse Middenstand. 41 grensoverschrijdende winkels deelden de lootjes uit gedurende de eindejaarsperiode. Er werden 97 winnaars persoonlijk opgebeld die een waardebon uit één van de deelnemende zaken hadden gewonnen. De hoofdprijs, aankoopcheques ter waarde van 500 euro, ging naar Lutgarde Pauwels uit de Vierhoevenstraat in Putte. Zij woont al 30 jaar in Putte, is gehuwd met Walter Huybrechts en doet altijd haar boodschappen ter plaatse. “Je moet de plaatselijke middenstand steunen want anders zijn ze weg. Ik ben een trouwe klant denk ik want als het goed is, moet je niet veranderen”, gaf Lutgarde nog mee. Het is de eerste keer dat ze zo’n grote prijs wint en ze was er zeer blij mee. Lutgarde en Walter zijn dit jaar 35 jaar getrouwd en plannen daarom misschien wel een klein reisje of een etentje. Ze moest er nog eens over nadenken. De prijs werd overhandigd door Lia Scheipers (van Moodesjoo) en mag gespendeerd worden in de deelnemende winkels. De winnaar kon nog genieten van een verzorgde receptie met een hapje en een drankje.