Win vrijkaarten voor: The Bluesbones – Passie voor de blues bij KAS

Op vrijdag 16 november wordt KAS dé bluestempel van Noord-Antwerpen: die dag zijn The BluesBones te gast in de omgebouwde kunstenkapel aan de Heuvels.
The BluesBones zijn vijf gepassioneerde en ervaren muzikanten. Sinds 2011 spelen ze de echte blues-rock en dat leverde hen meteen de publieksprijs op in de Belgian Blues Challenge van 2012.
Een aanstekelijke combinatie van swingende blues-rock, ballads en af en toe het zwaardere werk: de formule die garant staat voor een uitgebreide fanbase – niet alleen in eigen land: The BluesBones werden uitgenodigd als support act voor bluesgrootheden als Jimmy Vaughan, Seasick Steve, Tommy Castro en Guy Forsyth.
Met hun nieuwste album, “Chasing Shadows” (2018) krijgen The BluesBones positieve besprekingen tot ver buiten de grenzen. Zo kreeg het album onlangs nog lovende kritiek in de kolommen van American Blues Scene, een toonaangevende internationale publicatie over blues.
De CD “ Chasing Shadows” en véél meer zal te beluisteren zijn op het concert van 16 november bij KAS.
The BluesBones zijn: Nico De Cock (zang) Stef Paglia (gitaar), Edwin Risbourg (Hammond en Rhodes), Geert Boeckx,(bass) en Koen Mertens (drums)
Vrijdag 16 november 20.20 u – deuren 19.45 u – tickets 14 € voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 17€ kassa
Foto: © Frank Nielsen

Wij mogen van KAS 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 12 november naar redactie@publipolder.be

Een reactie