Twee jaar Oude Brouwerij in Hoevenen

Volgende maand viert ‘De Oude Brouwerij’ in Hoevenen, haar tweejarig bestaan. En dat laten ze niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan.
“Wij gaan twee dagen vieren, nl. op 24 en 25 november”, legt uitbater Tijs Van Langenhove uit. Vooreerst werd op zaterdag Discobar ‘A Moeder’ uitgenodigd. Hier hoeft zeker geen uitleg over, de avond was weer in een recordtempo uitverkocht.

T- dansant
Op zondag 25 november wordt er voor de eerste keer een t-dansant ingericht.  “Ik geloof heel sterk in dit concept”, zegt Tijs. “Het is de bedoeling om mensen samen te brengen en te verbinden met elkaar, in dit geval door dans. En dit gaan we het hele weekend doen: terug naar de basis van wat we allemaal vooral vergeten te doen de laatste tijd. Even vertragen, ongeacht rang of stand, de tijd even vergeten, met de pintjes van weleer.”, gaat Tijs verder. Men gelooft dat er veel mensen zijn die op zondag willen komen om samen met radio Minerva deejay te dansen van 14 tot 18u.  

De inkom bedraagt 5 euro, sfeer en gezelligheid troef. En je krijgt er gratis een kop koffie of thee bij en een grootmoeders cake van Sofie Bakt uit Hoevenen, die zorgt voor de diezelfde beleving, maar dan in de buik, wij in het hart!

Info: www.deoudebrouwerij.be – Kerkstraat 18 te Hoevenen