Polderboys op WK in Rusland

Vorige week hebben tijdens het WK voetbal in Rusland 7 Rode Duivels supporters uit Zandvliet en Berendrecht de gekende boerenzoon Raf De Schutter bezocht (zoon van Jos De Schutter uit Zandvliet), die al 17 jaar in Moskou woont.
Vrijdag 22 juni maakte het gezelschap een boottocht op de rivier Moskva en bezochten het Rode Plein met het Kremlin en sloten af in het FIFA fandorp. Op zaterdag 23 juni woonden de 8 Polderboys samen de wedstrijd België – Tunesië bij, wat natuurlijk een ervaring was om nooit te vergeten. De dag van de wedstrijd begon met ontbijt met wodka. Nadien spraken zij af in het centrum van Moskou waar Christophe Vadermolen en zijn vrouw An Koch de match bijwoonden.
Het was niet alleen een leuke wedstrijd, maar vooral ook heerlijke sfeer in het warme en mooie Moskou.

Na een verblijf van 4 dagen, vlogen 5 Polderboys richting huiswaarts. De andere 2 vlogen door naar Kaliningrad om de wedstrijd tegen de Engelsen bij te wonen.

Hopelijk staan de Polderboys op 15 juli opnieuw in Moskou voor de finale …. Nadien hopen zij Thomas Vermaelen te mogen verwelkomen in hun clublokaal bij Nellekes te Berendrecht, dat ook dit jaar werd omgedoopt tot het Vermaelen fanhouse.