Danielle Meirsman kandidaat voor gemeenteraad


Maandag 7 mei keurde het dagelijks bestuur van N-VA Antwerpen de ontwerp-kandidatenlijst goed voor de gemeenteraadsverkiezingen. De Berendrechtse Danielle Meirsman kreeg de negende plaats toegewezen. Samen met dorpsgenoot Guido Van Loock heeft het polderdistrict kans op twee afgevaardigden in de Antwerpse Gemeenteraad.
Danielle Meirsman zetelt op dit ogenblik voor de vijfde legislatuur – na bureau-lid en tweemaal districtsschepen in de Antwerpse polderdorpen maakt ze nu deel uit van de N-VA gemeenteraadsfractie. Danielle werd ook de eerste ere-districtsschepen.Voor de afdeling Polder (Berendrecht Zandvliet Lillo) is de nominatie van twee plaatselijke partijgenoten voor de gemeenteraad een belangrijk signaal dat ook de noden van het kleinste district van Antwerpen ernstig worden genomen. “Ik denk dat we goed gescoord hebben met onze uiteindelijke plaatsen op de lijst. Danielle op 9 en Guido op 27,” aldus plaatselijk N-VA voorzitter Rudi Sempels.

Op 14 oktober zal Danielle Meirsman ook de plaats van lijstduwer op de N-VA- districtsraadslijst opnemen.

foto: (c) mmpress