Overleden François Thyssen – Kapellen

François Thyssen, echtgenoot van † Eliane Balbaert, overleed in woonzorgcentrum Christine te Ekeren op 11 maart 2018. Hij werd geboren te Kapellen op 17 februari 1932 en was ere-voorzitter van het beschermcomité scouts en gidsen Kapellen, gewezen gouwvoorzitter Heide VVKSM, gewezen districtscommissaris Antwerpen Noord en Brasschaat VVKSM. De uitvaartliturgie heeft plaats op zaterdag 17 maart 2018 om 10 uur, in de parochiekerk O-L-Vrouw Onbevlekt Ontvangen, Antwerpsesteenweg 237 te Kapellen-Zilverenhoek, gevolgd door de bijzetting van de urne in het columbarium op de begraafplaats te Kapellen, ingang Oude Heidestraat. Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9:30 uur, in de kerk.
Rouwadres: Familie Thyssen – Balbaert, p/a Haast I Sereni, Kapelsestraat 20, 2950 Kapellen. www.condoleances.be/francoisthyssen