Carl Geeraerts trekt lijst voor N-VA Polder

Carl Geeraerts, lijsttrekker N-VA Polder voor de districtsraadsverkiezingen 2018

Tijdens een druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van N-VA Antwerpen in het Comic Station te Antwerpen, op zondag 28 januari, stelde voorzitter Fons Duchateau  de lijsttrekkers van de districten voor.Op de bestuursvergadering van N-VA Polder van 5 januari werd huidig voorzitter van het districtscollege Carl Geeraerts genomineerd voor de eerste plaats op de N-VA lijst van het polderdistrict. Dat werd vandaag door N-VA Antwerpen bevestigd en bekendgemaakt.

In de huidige legislatuur is Carl bevoegd voor communicatie, veiligheid, ruimtelijke ordening, financiën en budget en als ambtenaar burgerlijke stand Over de andere plaatsen op de districtslijst en de vertegenwoordiging van het polderdistrict in de gemeenteraad is tot op heden niets bekend.

 

 

 

Een reactie

  • Zou graag vernemen welke gevolgen zullen worden gegeven aan vragenhalfuurtje van 18 december 2017. Vooral om een flitscampagne te organiseren in verschillende straten waar maar 30 mag gereden worden. De lach en weenmannetjes helpen zeker niet. Er komen nog steeds auto’s van de steenovenstraat richting bosstraat gereden.