Win vrijkaarten voor optreden Frank Vander Linden bij KAS

 
 
 

Een nieuw jaar, en nieuwe Frank

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solo-debuut  “Frank Vander linden” (met daarop “In de walszaal”) en de bijbehorende, vijftig optredens tellende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk  springt naar voren.

De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft doorjagen (nu al 25 jaar), en buiten de “Alles wat ze doet”-EP (met “Liefde komt vanzelf”) en losse optredens wordt het gegeven Frank-alleen-met-gitaar niet uitgemolken.

Maar: begin 2018 komt er iets nieuws. Een nieuw, voldragen solo-album, en talrijke optredens, waarvoor Frank zich kleinschalig laat bijstaan door een bij elk concert wisselende duo-muzikant(e). Een nieuwe manier, kortom, om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 5 januari 2018 bij KAS: Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30 te Kapellen.
Inkomprijs: 20  euro – voorverkoop:  18 euro (voorverkoop eindigt 1 uur voor het aanvangsuur) geen genummerde plaatsen –Deuren open om 19u45 – aanvang 20.20 uur.  Tickets: https://www.kasattenhoven.be/frankvanderlinden

Wij mogen van KAS 2×2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor 31 december naar redactie@publipolder.be

 
 

Een reactie

  • Patricia Engels

    Spijtig dat er 2 personen, die vrijkaarten hadden gewonnen, niet zijn opgedaagd.

    Gouden raad: enkel meedoen voor de wedstrijd als je echt wil komen, anders neem je de kans van iemand anders af.

    Het was een super concert!!

    KAS Attenhoven