Overleden dokter Didier Keusters – Kapellen

Dokter Didier Keusters, echtgenoot van mevrouw Anne Deffontaine, overleed op 23 december 2017. Hij werd geboren te Wilrijk op 31 juli 1956 en was Neus- Keel- en Oorarts. De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 30 december 2017 om 11 uur in de kerk O.-L.-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis, Antwerpsesteenweg 237 te Kapellen-Zilverenhoek. De crematie en de asbestemming hebben plaats in intieme kring op een later tijdstip. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren vanaf 10.30 uur in de kerk.
Rouwadres : Familie Didier Keusters, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

6 reacties

 • mijn oprechte deelneming ,
  ik ben jaren lang patient geweest ( 25 jaar ongeveer ) bij dokter keusters
  dankzij hem kan ik nog redelijk horen ,
  ik ben vroeger bijna doof geweest en andere dokters hebben fouten gemaakt in mijn behandeling ,
  keusters heeft mij meerdere malen geopereerd (transplantaties)

  met dank aan dokter keusters kan ik nogsteeds zonder hoorapparaat

  ik zal hiervoor dankbaar blijven en hem niet vergeten

  rust in vrede

 • Beste,

  Mijne oprechte deelneming!
  Ben 3 weken geleden, nog bij hem op consultatie geweest.
  Echt een heel professionele en lieve man.
  Vind het verschrikkelijk en nog zo jong.
  Mijn gedachten gaan uit, aan zijn familie en vrienden.

 • Pascale Van Ham

  Mijn oprechte deelneming !! Een vriendelijke dokter die mij niet opgaf….

 • heel oprechte deelneming, hij heeft mijn man Luyten Marc jaren behandeld tegen keelkanker en mijn kleindochtertje buisjes in de oortjes geplaatst inderdaad topdokter kan het niet geloven wat er gebeurd is , ben er niet goed van, veel sterkte aan zijn vrouw en familie

 • Mijn oprechte deelneming.Hij heeft mij super geholpen en snel de juiste diagnose gesteld.

 • Christiane Coucheir

  Mijn oprechte deelneming ! Hij was een prachtdokter !