Bevraging in nieuwe Ekerse wijken

Omdat de wijken Rozemaai, Schoonbroek en Edison op 1 januari 2019 aangehecht worden bij Ekeren, zal het districtsbestuur volgend jaar de inwoners van deze wijken gaan bevragen omtrent de dingen die goed lopen en de dingen die fout gaan of alleszins beter kunnen, zodat na de overgang van district Antwerpen naar district Ekeren zowel aan de goede als aan de minder goede punten gericht kan gewerkt worden.

Daarom worden er twee infomomenten in tenten voorzien : op zaterdag 3 februari 2018 in de Pater Strackestraat op Rozemaai en op zaterdag 21 april 2018 aan de Sint-Laurentiuskerk in Schoonbroek. Bewoners zijn op deze bijeenkomsten meer dan welkom. Uiteraard volgt later nog meer info omtrent uur en tijdsduur. (jdh)

Een reactie

 • ilse.deschutter

  Beste,

  Kan het zijn dat de info hier niet volledig klopt? Als ik het huis aan huis blad van NVA Ekeren goed gelezen heb, is het de NVA die hun tent opslaat én niet het districtsbestuur.
  Kan u dit navragen én een rechtzetting doen?
  Het is zekerenvast een goed initiatief om de de buurt te bevragen, maar een bevraging vanuit het districtsbestuur is niet hetzelfde als een bevraging die vanuit één politieke partij gebeurt.
  met vriendelijke groet
  Ilse De Schutter
  ps op de site van NVA Ekeren staat het aanvangsuur reeds:-)