Zij kwamen destijds uit Kroatië

Het jubilerende paar dat destijds uit Joegoslavië naar Berendrecht kwam.

Op 22 juli waren Vida Valentic en Zlatko Vrtaric precies 50 jaar getrouwd. Zij kwamen 43 jaar geleden vanuit Kroatië (Zagreb) naar België. Zlato (75) kwam er meewerken aan de opbouw van BASF. Het paar vestigde zich in het Berendrechtse voetpad. Vida zorgde voor het huishouden en bracht 2 zonen groot. Inmiddels kregen ze ook 3 kleinkinderen. Als zij tijd over heeft gaat ze graag fietsen of turnen. Burgemeester Carl Geeraerts en schepen Rudi Sempels kwamen de jubilarissen gelukwensen en overhandigden hen namens het district bloemen en een oorkonde. (sdl)

Een reactie

  • deze mensen verdienen het dubbel en dik in de bloementjes gezet te worden ze zijn niet alleen 50 jaar getrouwd.
    maar ze hebben zich beter aangepast dan menige belg
    vanuit de zoutestraat een dikke proficiat