Ben en Erna 50 jaar getrouwd te Berendrecht

BERENDRECHT – Zaterdag 15 juli bracht schepen Rudi Sempels een huldiging bij Erna Daelemans en Ben Huegens ( beter gekend als Erna en Ben van de Koerel) voor hun 50e huwelijksverjaardag. Voor Ben (73) en Erna (70) is dit het begin van een 3 weken durende feestperiode. In januari van volgend jaar baten zij namelijk hun zaak (café met feestzaal) ook 50 jaar uit wat natuurlijk gezorgd heeft voor een grote schare aan klanten en verenigingen. Om deze allemaal te laten meevieren hebben zij besloten om de festiviteiten over 3 weken te spreiden. Het zal er nog gezellig aan toe gaan.

Ben en Erna met kinderen en kleinkinderen,.

4 reacties

  • Emilienne Brands

    Proficiat !

  • Emilienne Brands

    Proficiat met dit jubileum ! Erna ik herken je na vele jaren terug omdat je zoveel op je moeder lijkt die indruk op mij als kind van 13 jaar maakte omdat ze vertelde over de pijn die jouw zusje had i.v.m psoriasis aan haar handen . Ik hoop dat dit tot het verleden mag behoren . Fijn dat jullie de Koerel behouden hebben , nogmaals gefeliciteerd !

  • Nogmaals proficiat, en het was een super feest.

  • freddy quireyns

    proficiat aan de jubilarissen !!!