Smullen van eigen streek in en rond het Grenspark

web-smullen

Op zondag 9 oktober tussen 11 en 16 uur vindt aan De Vroente in Kalmthout (Putsesteenweg 129) een hoeve- en streekproductenmarkt plaats. Onder het thema ‘smullen van eigen streek’ kan je er proeven van producten uit de eigen streek, kennis maken met lokale hoeveproducenten, smullen van artisanale zoetigheden en lokale heideaquarellen bewonderen, … Kortom, leer deze streek helemaal kennen! Ontdek welke troeven er in en rond het Grenspark te vinden zijn.
Verschillende organisaties vertellen je alles over hun lokale aanbod, waardoor je het verhaal achter de producten leert kennen. Je vindt er ook heel wat tips om zelf aan de slag te gaan in je moestuin. Om 14 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de fietszoektocht die De Vroente deze zomer georganiseerd heeft. Alle deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.   Info:  www.devroente.be