Ook zondag 5 juni nog open tuinen en tuinmarkt in Polderdistrict

open tuin ezel kinderen kar DSCN4334 (1)

 

 

 

open tuin hapjes DSCN4334 (24)

 

[Not a valid template]

Het tuin- en vijverweekend is zaterdag goed van start gegaan. Aanvankelijk kwam er op de Predikherenhoeve (Groendienst) niet veel volk omdat het redelijk fris was. Toen de zon doorbrak veranderde dat. Er kwam zelfs een Waalse familie uit Charleroi opdagen (de vader droeg een hoed; zie foto) die veel belangstelling had voor de koivissen van Werner en Cindy Vertongen in Berendrecht. Ook bij de andere open tuinen was er flink wat belangstelling. Dat was onder meer het geval bij Rony Slegers, Rudy en Monique Sempels, Mia Vandekeybus, Steven en Natasja Dilliën, Marc en Linda De Backer, Rudy en Vera Salomez in Berendrecht en Robby en Marina Bes, Ben en Els Eijssens, en Ireen Huygen in Zandvliet. Ook de Kroeme Riek en de Reigersbosdreef, met de dorpsdijk, de wielen en het reigersbos in Berendrecht en de pastorij van Zandvliet trokken veel volk. (sdl)