Garbage Dreams komen met eerste CD

Kalmthout-nieuwe-band-en-CD

Samengesteld uit Jonah Boons, Nicolas D’Exelle, Mathijs Borms en Mathias Balemans is de groep “Garbage Dreams” geboren en meteen ook de toekomst van Belgische psychedelica verzekerd. De vier knaapjes komen nu met hun eerste CD naar buiten. Eind augustus waren een handvol eigen nummers af en was het tijd om met de band naar buiten te komen. Hun muziek is het resultaat van een vrij omvangrijke groep invloeden van alle groepsleden, en is bijgevolg moeilijk onder één noemer te vatten, al is alternatieve rock een goeie verzamelnaam. Op de wekelijkse repetities, in de garage, ontstaan steeds nieuwe ideeën, en werd het stilaan tijd om een podium op te zoeken. Met nauwelijks vier optredens achter de rug bereikte de groep in Kamp Noord, de rockrally van de Noorderkempen, de halve finale. Ondertussen is de groep door Studio Brussel genomineerd in de categorie “De Nieuwe Lichting”. Op hun eerste CD staan zes eigen nummers en de CD is te koop tijdens hun optredens.