1€-veiling voor Nepal te Kapellen

Het veilinghuis HammerTime en de gemeente Kapellen organiseren vanaf nu donderdag, 21 mei, een online veiling voor Nepal. De opbrengst wordt geschonken aan een project ter plaatse. Dat project werd nog niet gekozen, maar zal er eentje zijn dat niet alleen voorziet in de huidige behoeften en noden, maar ook maatschappelijk relevant is en onder meer voor tewerkstelling ter plaatse zorgt.

HammerTime is nog maar zo’n maand actief en pakt meteen al uit met een stunt. Het veilinghuis uit Hoevenen kwam met het idee om een veiling te organiseren ten voordele van de slachtoffers van de aardbevingen in Nepal. HammerTime stapte daarop naar de gemeente Kapellen en daar beide partijen solidariteit hoog in het vaandel dragen, was een en ander snel beklonken. De €1-veiling voor Nepal was een feit!

De gemeente Kapellen schonk voor de veiling zo’n 120 fietsen en bromfietsen. Het gaat om (brom)fietsen die werden achtergelaten of gevonden in Kapellen (en die na zes maanden wettelijk eigendom van het gemeentebestuur worden). Bovendien zijn alle mensen, bedrijven en organisaties die mee op deze trein-voor-het-goede-doel willen springen, welkom! Wie ook goederen voor de veiling wil schenken, kan HammerTime contacteren via www.hammertime.be of 03 605 84 64. Die geschonken goederen worden dan zo snel mogelijk verwerkt en toegevoegd aan het aanbod van de 1€-veiling voor Nepal.

De €1-veiling voor Nepal start op donderdag 21 mei om 10.00 uur en loopt tot donderdag 4 juni 16.00u. Deze veiling is anders dan alle andere veilingen en daarom is de inzetprijs van alle aangeboden goederen 1 euro! Om mee te bieden, moet je je wel eerst registreren op de website www.hammertime.be. Hoe meer registraties en dus potentiële bieders, hoe meer biedingen én hoe groter het succes van deze veiling. Bieders hoeven trouwens geen btw en veilingskosten te betalen.

Wie de aangeboden goederen graag eens van naderbij bekijkt, is ook welkom op de kijkdag op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 13.00 uur. Die vindt plaats in de magazijnen van HammerTime aan de Pauwelsdreef 23 in Hoevenen. Daar kunnen op zaterdag 13 juni van 10.00 tot 13.00 uur de gekochte goederen ook worden afgehaald.