Organisatoren Velo Classic schenken opbrengst aan MS patienten

-Cheque-Velo-Classic

De 16de uitgave van Velo Classic, een bewegwijzerde fietstocht voor alle leeftijden, telde meer dan 1.400 deelnemers. Mede door de inzet van veel vrijwilligers, en sponsoring, steeg de opbrengst tot 6.000 euro. Dat bedrag werd overhandigd aan de “Zelfhulpgroep voor MS Patiënten Brasschaat”. Het vertrek en aankomst van de verschillende fietstochten had plaats op het terrein van voetbalclub Mariaburg, aan de Zwemdoklei. De Koninklijke Voetbalclub Mariaburg vulde de opbrengst aan met een cheque van 750 euro waardoor uiteindelijk 6.750 euro kon geschonken worden. Tijdens een receptie bedankte de inrichters de voetbalclub en de vele vrijwilligers die van het evenement opnieuw een succes hebben gemaakt. Meteen kondigden ze aan dat de 17de editie van Velo Classic volgend jaar zal plaatsvinden op 1 en 2 augustus. Kernplaats van het gebeuren is opnieuw de kantine van Voetbalclub Mariaburg.