Heraanleg Douaneplein Putte gestart

Plan-Puttestraat

Op  donderdag 30 oktober 2014, is men gestart met de heraanleg van het Douaneplein in Putte-Stabroek. Vanaf dit weekend zal de parking achter het nieuwe gebouw opengesteld worden. Deze is toegankelijk voor auto’s langs de A.C.-Swinnestraat en voor voetgangers via de Puttestraat onder het nieuwe gebouw door.  Als de weersomstandigheden de planning niet hinderen, zal nog voor de feestdagen het plein volledig zijn afgewerkt.
Ten opzichte van het originele plan zullen aan de zijde van de Puttestraat nog 5 extra parkeerplaatsen voorzien worden. Samen met de nieuwe parking achteraan zullen er dan in totaal 49 parkeerplaatsen zijn. Dit zijn er 11 meer dan voorheen!
Het nieuwe Douaneplein is een volledig multifunctioneel plein en kan zowel voor kermisattracties, marktkramen, terrassen voor horeca, e.d. gebruikt worden.