Twee gedeputeerden uit onze regio aangesteld

In de provincieraad van vrijdagnamiddag 7 december legden  gedeputeerden en raadsleden de eed af. Twee leden van de deputatie komen uit onze regio: Inga Verhaert (SP.a) uit Kalmthout die haar mandaat herneemt en Ludwig Caluwé (CD&V) uit Essen die nieuw aantreedt in het provinciaal bestuur.
Ook een aantal provincieraadsleden uit Polder en Noorderkempen kwam aan bod. Daaronder uittredend deputee Koen Helsen (Open Vld) die naar de oppositie gaat.
Verder Gerda van Langendonck uit Kapellen (N-VA), Koen Paelinckx uit Ekeren (N-VA) en An Vanalme uit Stabroek (N-VA). Ten slotte was er ook Tim Willekens van het Vlaams Belang uit Brasschaat die opgeroepen was om de eed af te leggen. 
Vermelden we nog dat Inga Verhaert Onderwijs, Jeugd, Energie en Communicatie tot haar bevoegdheden mag rekenen. En dat Ludwig Caluwé Economie, Landbouw, Financiën en Infrastructuur krijgt.

Ludwig Caluwé

Inga Verhaert

Inga VerhaertLudwig Caluwé