Opening campagne lokaal N-VA Kalmthout

Op vrijdag 8 juni was het de officiële opening van het campagne secretariaat van N-VA Kalmthout.
De vele aanwezigen voelden dat het goed zit. N-VA Kalmthout is er klaar voor. In een feestelijke sfeer start zo ook in Kalmthout de campagne voor de gemeenteraad verkiezingen van 14 oktober 2012.
“ Met dit secretariaat, in de heidestatiestraat 76,  willen we in de eerste plaats onze kandidaten zo dicht mogelijk bij de inwoners brengen. We hebben 25 heel gemotiveerde kandidaten waarvan er veel nieuwe en jonge krachten zijn. We willen hen zo de kans geven om hier als het ware in een uitstalraam dit aan heel Kalmthout bekend te maken.” Aldus voorzitter en lijstduwer Jan Van Esbroeck.
“ Iedereen is er welkom om meer informatie te krijgen over onze kandidaten en over het N-VA programma. Je moet het zien als een toeristisch info kantoor waar de mensen terecht kunnen om alle informatie over N-VA en onze kandidaten te verkrijgen.” Vult huidig schepen en lijstrekker Clarisse De Rydt aan.
Ivo Docks, de nr 2 op lijst en huidig voorzitter van de sportraad “De talrijke opkomst geeft ons een goed gevoel en de kracht om de campagne in te zetten naar de verkiezingen toe. N-VA Kalmthout is er klaar voor en zal er op 14 oktober staan om mee te zorgen voor een goed beleid voor alle inwoners van onze mooie heidegemeente.”