N-VA maakt belangrijkste namen op lijsten bekend


Bij de Vlaamse Vereniging voor Watersport (VVW) werd zaterdagmiddag een belangrijk deel van de Antwerpse N-VA-lijsten voor de komende verkiezingen bekend gemaakt door kandidaat burgemeester Bart De Wever.

De Polder blijkt goed vertegenwoordigd. De districtsraadslijst Berendrecht-Zandvliet-Lillo wordt geleid door Rudi Sempels uit Berendrecht, die reeds 10 jaar in de districtsraad zetelt, Op de lijst voor de gemeenteraad staat stadsschepen Ludo van Campenhout , gekend als deelnemer aan het gansrijden,vierde. Districtsschepen Danielle Meirsman komt op de dertiende plaats.
Sabine Coene uit Ekeren staat twintigste. Koen Palinckx, districtsschepen in Ekeren trekt de lijst in zijn distrrict. Hij staat ook op de provincieraadslijst die ngetrokken wordt door Luc Lemmens. Derde op deze lijst is Eric Janssens, gewezen directeur van BASF. De volledige lijsten worden later bekend gemaakt. (sdl)

Rudi SempelsDanielle Meirsman
2 reacties

  • of te wel gaan de partijen met een verschillend programma samen???? Of te wel gooit de andere zijn partij+kiezers in de vuilbak en springen ze op de kar van opkomende N-Va.
    Waar is jullie respect voor de kiezers en je eigen beleid gebleven?

    Stop met uitvindingen voor u stoeltjes, maar kom op voor de burgers maw(de kiezers)mijn keuze is gemaakt!

  • respect voor verdriet

    rudi sempels die al zo lang in de districtsraad zit ,zou er eens moeten voor zorgen dat de parking van het kerkhof ,vrij blijft van regelmatig achtergelaten en geparkeerde aanhangwagens met vuil en puin in berendrecht ,het is zeer onrespectvol voor de mensen die daar met verdriet komen en hun auto wegzetten ,ik noem dat een schande