Team 2040 in Berendrecht-Zandvliet-Lillo

De ploeg van drie partijen met aanhangers die opkomt onder de naam Team 2040

In Berendrecht-Zandvliet-Lillo komen de SP.a, CD&V en Open VLD bij de verkiezingen samen op onder de naam ‘Team 2040’. Lijsttrekker is districtsburgemeester Marcel Bartholomeeussen (SP.a). Hij wordt gevolgd door Sandra Suykerbuyk van de CD&V. Schepen Dirk Daems (Open VLD) komt op de derde plaats.
De huidige voorzitter van de districtsraad, Karel Hendrickx en Zander Vliegen (beiden SP.a) zullen belangrijke plaatsen innemen. Dat geldt ook voor districtsschepen Rul (CD&V) en raadslid Nathalie Aertssen. De definitieve samenstelling  van de lijst wordt begin juni bekend gemaakt. Hoe dan ook zal hij 8 kandidaten van de SP.a-strekking tellen, 4 van CD&V en 3 van Open VLD. Er zijn vijftien zetels te begeven.
Wie lijstduwer wordt is niet geweten. Het zal in ieder geval iemand van de socialisten zijn vermits de laatste twee plaatsen ingenomen worden door kandidaten van de SP.a. ‘Een coalitie met andere democratische partijen in het district zal worden getoetst op hun meerwaarde en programma’ zei Bartrholomeeussen. Het gaat dan om de lijst Burgerbelangen en om Polderbelangen.

2 reacties

  • Bang om hun postjes te verliezen das alles
    en ondertussen den burger maar in ’t slaap sussen

  • Dats Napikniet

    Ik begrijp er niks meer van. Als ik voor CD&V wil stemmen dan stem ik voor de Marcel. Maar dat is niet. Ik stem niet voor Marcel, echt niet, sorry, niks tegen jou persoonlijk Marcel…dus partijen, hoe zit het met jullie integriteit. Omdat ze het in ’t stad doen, doen jullie dat ook, gewoon om de anderen geen kans te geven. Het best nog te vergelijken met een kleuterschool. Jij mag er niet bij, wij vinden jou niet leuk, ga maar in een hoekje zitten.

    Jullie krijgen mijn stem niet, en in ’t stad de Spa ook niet. Jullie hebben met zijn allen afgedaan. Ik hoop dat er een hoop mensen redeneren gelijk ik. Dit is de mensen beduvelen, en niet met Duvel!