Tweeling bij echte wereldburgers

Frans Mertens en Elisabeth Husin  uit Hoevenen werden op 15 februari grootouders van een kersverse tweeling.  Hun dochter Erna beviel die dag van de zusjes Romina en Angelina in het verre Valparaiso in Chili.     
Elisabeth zelf is afkomstig van Bandung (West-Java), Indonesië, en dochter Erna werkte na haar studies vijf jaar in Madrid en één jaar in Londen.  Op een  rondreis door Zuid-Amerika  leerde zij de Chileen Jaime Meléndez kennen, en het koppel vestigde zich in de stad Ancud op het eiland Chiloe  in Zuid-Chili.  Het koppel had  al een zoontje Julian, die krijgt nu het gezelschap van twee zusjes.  
Proficiat aan de fiere grootouders!
LW

Een reactie

  • Lutgart Van mechelen

    Beste Frans en Elisabeth,

    wat een internationale familie! proficiat met je 3 kleinkinderen!

    Bij ons verwachten we ook kleinkind 4 (bij Roel) en kleinkind 5 bij Veerle…

    Lutgart Palmers Van mechelen