Stabroek zoekt lokale helden

Ben jij in je dagelijkse leven (in je gezin, je hobby, je vereniging, je school) bezig met thema’s als armoede, gezondheid, korte keten, welzijn, milieu, energie, onderwijs, vrede, gelijkheid, duurzame consumptie of mondiale samenwerking? Dan ben jij ongetwijfeld een Duurzame Held! Lokaal bestuur Stabroek wil je hier dan ook graag voor bedanken!

Van 18 tot 25 september vindt immers de Week van de Duurzame Gemeente plaats: hét moment om onze eigen duurzame helden in de kijker te zetten. De Stabroekse duurzame helden die door de jury worden uitgekozen, worden door het lokaal bestuur op dinsdag 17 september in de kijker gezet.

Dus ben jij een duurzame held, stel je dan zeker voor 26 augustus kandidaat via duurzaam@stabroek.be, bel ons op het nummer 03 210 11 55 of kom langs en we noteren jouw deelname.

Via VVSG vind je alle thema’s terug waarrond duurzame helden kunnen werken. Je kan ook een kijkje nemen op de thema website, hier vind je per gemeente de duurzame helden terug van vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *