Gemeentelijke veegactie

Het gemeentebestuur van Stabroek zal van maandag 19 augustus tot en met zaterdag 24 augustus de straten in de gemeente laten vegen.

In deze veegbeurt zijn inbegrepen: straatgoten, straatkanten en parkeervakken. Deze werken zullen gebeuren door een externe aannemer. We vragen onze inwoners hun medewerking om het parkeerverbod te respecteren en op de veegdag van hun straat alle voorwerpen (roosters, matten) uit de straatgoot te verwijderen en na de veegbeurt terug te plaatsen.

Het is de bedoeling de gemeente op één week te vegen. De gemeente is hiervoor opgedeeld in verschillende zones. Elke veegactie start om 7u00 en eindigt omstreeks 16u00. Planning en timing, zie afbeelding.
Er wordt gestart op 19 augustus in Putte-Stabroek, vervolgens in de wijken in Hoevenen (20 tot 21 augustus) en de wijken in Stabroek (23 en 24 augustus).
Door de gemeentelijke diensten zullen in deze periode de nodige verkeersborden worden geplaatst aan de invalswegen van de wijk.

De gemeentewegen waar momenteel werken in uitgevoerd worden, zullen niet geveegd worden. Dit zijn Beukenlaan, Platanenlaan, gedeelte Wilgenlaan. Beukenlaan zal later door betrokken aannemer geveegd worden.
Ook de gewestwegen vallen niet onder deze werken, gezien het Vlaams Gewest zelf instaat voor het vegen van hun wegen.

Info: dienst gemeentewerken/magazijn tel 03 665 11 14 of mail naar magazijn@stabroek.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *