Afterwork in het fort van Stabroek

 

DJ Jeffius zorgt voor den ambiance

Tijdens de maanden juni en juli werd er in het fort van Stabroek aan de Abtsdreef al een paar keer een afterwork georganiseerd en met succes. Vele mensen vonden de weg naar deze unieke locatie. Tom Callens, zaakvoerder van Stafort liep al langer met de gedachte om buiten iets te organiseren en sprak Jef Van der Poel er over aan. Zo kwam het idee van de afterwork. Een leuke insteek is ook dat je dan met je collega’s een stapje in de wereld kan zetten. Geniet van een lekker hapje, drankje of een verfrissende Gin Tonic. Met daarbij de zomerse muziek van Jeffius is er gelegenheid om te dansen. Wil je liever wat dobberen in een roeiboot, ze hebben het allemaal voor u in petto.

De volgende edities zijn woensdag 14 augustus en vrijdag 30 augustus. Start om 16.30 uur tot rond 24.00 uur.
Inkom: gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *