Matinee met Michel Verkempinck bij KAS

Met een indrukwekkend palmares is Michel Verkempinck dé aangewezen gitarist om een matineeconcert op zondag 16 juni in ’t Kerkske te Kapellen in goede banen te leiden.

“Ik breng een programma “Wereldwijde Gitaarmuziek”, uiteraard zitten er ook eigen composities bij,” vertelt Michel Verkempinck. “Ook muziek van andere Belgische componisten breng ik bij KAS. Ik ben trouwens op zoek naar nummers om een geheel Belgische gitaar-CD op te nemen.”

In zijn programma beperkt Michel zich niet tot de puur klassieke muziek. “Uiteraard is de gitaar een perfect instrument om klassieke, geschreven muziek te brengen, maar ook de moderne muziek van vandaag en Zuid-Amerikaanse en Spaanse nummers staan op de speellijst voor 16 juni,” verklapt Michel.

Aanvang 14 uur – gratis concert (vrije bijdrage voor de muzikant)