Spaghettiavond bij Chiro de Kievitjes

De leiding van Chiro de Kievitjes organiseert hun jaarlijkse spaghettiavond om nog extra geld in tezamelen voor weer een fantastisch Chirokamp van te kunnen maken.
De formule is simpel: je betaalt 8 euro per persoon om op 27 april 2019 zoveel mogelijk spaghetti naar binnen te werken. Er gaat een keuze zijn tussen twee sauzen. De eerste saus is een gewone bolognaisesaus en de tweede zal een vegetarische variant zijn. We werken dit jaar weer met shiften, de eerste shift is van 17u tot 19u en de tweede is van 19u tot 21u. Om de laatste gaatjes te vullen kan je nog kiezen tussen rijstpap of chocolademousse. Dit voor slechts 2 euro. Drinken zal verkrijgbaar zijn aan democratische prijzen.
Onze overheerlijke spaghettiavond gaat door in onze eigen Chiro lokalen (de Keyserhoeve 76-78)
Inschrijvingen kan u deponeren in volgende brievenbussen:
– Jolien De Mulder: Zandvlietsedorpstraat 116, Zandvliet
– Evelien Grooten: Conterscherp 77, Zandvliet
– Sara Hendrickx: Putsebaan 24, Zandvliet
Je kan er ook altijd voor kiezen om het geld gewoon over te schrijven, dit kan je dan doen op de rekeningnummer van de Chiro: BE06 7512 0043 9022. Vergeet dan wel niet duidelijk te vermelden voor hoeveel personen en op welke naam jullie willen bestellen, welke dessertjes en welke shift jullie gaan komen.
Voor vragen en/of opmerkingen kan u mailen naar jolien.demulder@chirodekievitjes.be
Inschrijven voor vrijdag 20 april.