Vier Pasen op het plein in Ekeren


Aankomende Paaszaterdag 20 april van 11u tot 14u is de kans groot dat u dierengeluiden zal horen op het Kristus-Koningplein in Ekeren. Ook dit jaar is Ekeren Winkeldorp actief tijdens de paasperiode met een rijdende boerderij en een berg lekkers voor jong en oud. Zo heeft u tussen 10u en 14u de gelegenheid om de rijdende boerderij van Mobimals te bezichtigen waar diverse boerderijdieren op zoek zijn naar vriendschap van jong en oud. En omdat Pasen onlosmakelijk verbonden is met chocolade deelt Ekeren Winkeldorp 1.500 verpakte paaseieren uit die door diverse Ekerse handelaren zijn gemaakt. Dit wordt opnieuw gedaan door onze fantastische paashazen. Wij nodigen dan ook iedereen uit om tijdens de wekelijkse boodschap in het hartje van Ekeren een kijkje te komen nemen op het plein.

PS: Als extra verrassing kunnen de kleinsten gratis op de foto met de aanwezige dieren.