Vernieuwing wegdek Noorderlaan (N180) ter hoogte van complex Ekeren

Op dinsdag 23 en woensdag 24 april werkt het Agentschap Wegen en Verkeer aan het wegdek van de Noorderlaan vanaf het kruispunt met de Ekersesteenweg over een afstand van ongeveer 400 meter in de richting van het Noorden (richting complex Ekeren). Het wegdek wordt er plaatselijk vernieuwd. Tijdens de werken blijft doorgang voor het verkeer mogelijk. 

Vernieuwing wegdek

Het wegdek van de Noorderlaan (N180) is op sommige plaatsen erg versleten. Ter hoogte van het complex Ekeren wordt het wegdek vanaf de Ekersesteenweg in de richting van het noorden aangepakt. Hier wordt de toplaag en plaatselijk de onderlaag vernieuwd.

Verkeerssituatie tijdens de werken

Verkeer kan steeds langs de werf passeren, zij het dat verkeer komende van Noorderlaan en Ekeren (N114) elk op 1 rijstrook langs de werfzone moet rijden. Verkeer dat Noorderlaan wil blijven volgen, moet aan einde van werfzone via een tijdelijke doorsteek door de middenberm terug op het daartoe voorziene vak.