2de hands winkeltje in Nederlands Putse kerk is weer open


Al meer dan 25 jaar is er een 2de hands winkeltje in de kerk van Nederlands Putte. Deze wordt ook bezocht door veel Belgische klanten.
In de maanden maart tot december is er iedere woensdag morgen van 9.30 uur tot 12.00 uur een 2de hands winkeltje. Dit alles in de kerk van Putte ten bate van de Parochie de Bron. Voor veel mensen een mooie gelegenheid om voordelig spulletjes te kopen. Daarnaast is het voor veel mensen ook de morgen om elkaar te ontmoeten en gezellig een kopje koffie met elkaar te drinken.
Dit alles wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers die dit met veel plezier doen. De opbrengst vorig jaar was ruim € 24.000,-. Een mooi bedrag. De verkochte spulletjes zijn allemaal gekregen en krijgen daardoor een nieuw leven. Wat is er mooier in deze tijd waarin we spreken over duurzaamheid en milieu voor nu en de toekomst. Dus kom gewoon eens kijken, er is van alles o.a. kleding, boeken, huishoudelijke artikelen, kinderspeelgoed, schilderijen en nog veel meer.