Fototentoonstelling “Ronde Winnaars, de Belgische winnaars” te Berendrecht

 

 

Lezing op donderdag 28 maart door Anneke Kestelijn

Vrijdag 22 maart 2019 vond de opening van de fototentoonstelling “ Ronde winnaars” van Anneke Kestelijn plaats. In het districtshuis van Berendrecht kan u tot 12 april de portretten van de Belgische winnaars van de Ronde van Vlaanderen gratis bezichtigen. Districtsschepen voor cultuur Rudi Sempels opende de tentoonstelling die voor het eerst buiten Oudenaarde (aankomstplaats Ronde van Vlaanderen) en Ronse (woonplaats van de fotografe) wordt vertoond.

Ronse heeft als stad de tentoonstelling die een eindwerk is van Fotografe Anneke Kestelijn ondersteund. De districtsschepen verwelkomde de gasten uit Ronse, de genodigden van de verschillende adviesraden, wielerverenigingen en de andere aanwezigen.
Fotografe Anneke Kestelijn vertelde over haar eindwerk, de eerst stappen in het wielermilieu en de opzet van de foto’s.

Wil je meer weten over de wielrenner als mens, haar ontmoetingen met de Ronde Winnaars en leuke anekdotes. Anneke vertelt u er graag over tijdens de nocturne op donderdag 28 maart 2019 om 20u in het districtshuis, Antwerpsebaan 140 te Berendrecht. Toegang is gratis.

foto: district