Daguitstap Vintage Heuvelland

Verken het Heuvelland met de bus.    Om 8 uur start de bus haar tocht naar het Heuvelland waar om 10 uur een tasje koffie u opwacht. Na deze koffiepauze verkent u onder leiding van een gids met de bus de 30 km lange Vintage Wijnroute die u langs een 15-tal wijngaarden én heel wat cultureel-toeristische blikvangers van het Heuvelland voert.

Na een twee uur durende tocht geniet u van een maaltijd met een glas Heuvellandse wijn. In de namiddag staat er nog een wandeling in de wijngaard op het programma waarbij u ook uitgebreider kennis maakt met een Heuvellands wijndomein en een glaasje kan degusteren.

Vrijdag 29 maart: vertrek om 8 uur aan Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Aankomst in het vrijetijdscentrum is voorzien rond 18.30 uur.   Deelname: enkel voorverkoop: 45 euro. In de prijs van uw ticket zijn de busreis, bezoeken en lunch inbegrepen.
Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be