Na 55 jaar Superette Pollet gaan de deuren nu voor goed toe


Marleen Pollet (54) en haar man Lieven Thijs (54) beleven de laatste dagen als uitbaters van Superette Pollet. Op het einde van de maand sluiten de deuren en wordt de superette geschiedenis. De concurrentie werd te zwaar en de Stationsstraat te moeilijk bereikbaar.
Begin jaren zestig van vorige eeuw besliste het West-Vlaamse koppel Paul Pollet en Anisette Verheye hun leven uit te bouwen in de regio Antwerpen. Na wat rondkijken, ruilden ze Kortrijk voor Kapellen en in de Stationsstraat huurden ze een pandje waar ze een kruidenierszaakje begonnen.
Daar begint het verhaal van Superette Pollet. In dezelfde straat maar in een veel groter pand dan toen, eindigt ook het verhaal van de laatste superette in de Stationsstraat.

In ons magazine brengen we binnenkort het volledige verhaal.