“Uit de koers” lezing met film te Zandvliet

 

Kelly en Jessy Druyts zijn twee Antwerpse topwielrensters. Samen met nog twee zussen en een broer vormen zij een unieke wielerfamilie. Het leven voor de koers. Het leven in het peloton. Leuke anekdotes en verhalen. Kelly en Jessy nemen u mee in de wonderlijke wereld van de koers terwijl u geniet van een echte Kwaremont.

De film ‘Wonderful Losers’ toont de koers doorheen de ogen van het medische team. Opeengepakt als sardienen gewonde renners verzorgen. Het leven van het medische team lijkt op dat aan de vuurlinie: renners crashen, staan weer op en gaan door met de wedstrijd. En in die strijd gebeuren fantastische dingen.

De voorstelling gaat door op donderdag 4 april om 20 uur in de Concertzaal en foyer De  Schelde,De Keyserhoeve 66, Zandvliet

Inkom: kansentarief: 2 euro -Kassa: 6 euro -vvk: 4 euro
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
 
Wij mogen van Vrijetijdscentrum 2 x 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur een mailtje voor29 maart naar redactie@publipolder.be