Sporteltoer 2019

De gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Stabroek, en Wuustwezel van de Sportregio Antwerpse Kempen slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van de Sporteltoer 2019.
Van maart tot november kunnen 50-plussers deelnemen aan 5 verschillende sporteldagen.
vzw Sport Plus Brasschaat organiseert zijn Sporteldag op donderdag 2 mei in sporthal Sportoase. Er staan dit jaar weer een heleboel sporten op het keuzelijstje. In de namiddag kan je meedoen aan een wandelzoektocht in het park of verder sporten in de sporthal. Daarna kan je nog even gezellig blijven napraten, genietend van een stukje taart met koffie of thee.
Schrijf je vóór 1 april in bij de sportdienst voor een halve dag (7 euro pp) of een hele (10 euro pp). In de prijs zitten de activiteiten, de sportverzekering, de lunch en ook de koffie met gebak inbegrepen.
Info: sportdienst Brasschaat | Bredabaan 407 | T 03 650 03 30 | sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be (vrijetijd – webshop)