Het Regenboorkoor viert 20 jarig bestaan met concert

Het Regenboogkoor van Kapellen bestaat 20 jaar! Dat gaat het koor vieren met een mooi concert met als thema: “Kleuren van hoop”.  Al zingend blijven wij dromen van een wereld waarin solidariteit en respect geen lege begrippen zijn. Ze zingen dan ook liederen van zowat overal ter wereld.!
Lutgart Van Puyvelde is al die jaren dirigente van het koor. Ze heeft steeds iets gehad met muziek. Bovendien kwam ze al op jonge leeftijd in aanraking met de problematiek van ontwikkelingslanden. Een nonkel pater in India en twee jaar ontwikkelingswerk in Burundi laten sporen na. Uit deze combinatie groeide in 1999 een solidariteitskoor dat zich al snel doopt tot “Regenboogkoor”.
Wanneer het koor optreedt is dat vooral om solidariteitsacties te ondersteunen: bv. voor Broederlijk Delen, voor Oxfam-wereldwinkels, voor ‘Oase-welzijnszorg… maar ook zongen ze al voor Ziekenzorg, in rusthuis Welvaart in Hoogboom en in het asielcentrum van Kapellen.
Het koor heeft het aangedurfd twee concerten na mekaar te plannen en hoopt dus op veel luisteraars. Van harte welkom! (www.regenboogkoor.be)

Ze nodigen u graag uit om te komen luisteren op 23 maart om 20u of op 24 maart om 15u, telkens in de muziekacademie van Ekeren: Ferdinand Pauwelsstraat 102. Je kan kaarten bestellen via de website www.regenboogkoor.be 
(lydia)