Plaatselijke omleiding op Lage Kaart vanaf maandag 18 maart

Door een dreigende wegverzakking op de Lage Kaart wordt de straat thv huisnummer 115 (tussen Rustoordlei en Emiellei) met onmiddellijke ingang gedeeltelijk onderbroken. Voorlopig is beurtelings verkeer nog mogelijk.

Vanaf maandag 18 maart wordt de straat volledig afgesloten voor de herstelwerkzaamheden. Er wordt een plaatselijke omleiding ingesteld via Emiellei en Rustoordlei. Respecteer de omleiding en volg de aanwijzingen. Breng onze werkmensen niet in gevaar. Fietsers en voetgangers kunnen de werken veilig voorbij, zij hoeven de omleiding niet te volgen.

Bewoners kunnen tijdens de werken met de wagen tot op de eigen oprit rijden. We vragen wel het aantal verplaatsingen in de afgesloten zone zoveel mogelijk te beperken. Enkele bewoners ter hoogte van de verzakking zelf kunnen tijdelijk niet op de eigen oprit.

Onze excuses voor het ongemak dat deze werken met zich meebrengen. Er wordt hard gewerkt om de Lage Kaart zo snel mogelijk terug open te stellen.