Opendeurdag Villa Ter Molen

Op vrijdag 15 maart werd Villa ter Molen officieel geopend.
Directrice Else Bouwens verwelkomde de talrijke genodigden

In de dorpskern van Stabroek ligt het gloednieuwe woonzorgcentrum Villa Ter Molen. De residentie telt 58 luxueuze woonzorgkamers en  38 luxueuze assistentiewoningen van verschillende grootte. 34 assistentiewoningen bevinden zich in het nieuwbouwcomplex van Villa Ter Molen, een kleine 100 meter verwijderd van de straatkant.  De overige 4 woningen zijn ingericht in de stijlvol gerenoveerde 19deeeuwse villa  aan de straatkant.

Dag van de Zorg

Villa ter Molen zet naar aanleiding van Dag van de Zorg de deuren voor u open.  Er wordt  een rondleiding voorzien in de erkende assistentiewoningen en in de brasserie ondergebracht in de gerestaureerde kasteelvilla.

Een deskundige geeft uitleg over dementie. Met de bierproeverij, pret voor de allerkleinsten een smoutebol of friet bezorgen wij u een fascinerende dag voor alle leeftijden.

De opendeurdag gaat door op zondag 17 maart van 13 tot 17 uur.

Villa ter Molen, Dorpsstraat 65 te Stabroek  –  info: http://www.vulpia.be